skip to Main Content
06 - 2281 5532 info@bouwbedrijfdk.nl

OVER BOUWBEDRIJF DK

BOUWBEDRIJF DK is opgericht door Arjan Kolk en Nico Doornberg. De eerste projecten werden gerealiseerd in een kleine werkplaats achter het huis van Arjan. Door middel van succesvolle projecten en positieve mond- tot- mond reclame zijn wij snel gegroeid. Hedendaags werken wij vanuit ons bedrijfspand aan de Bankenlaan te Beverwijk. Mede door onze kernwaardes: kwaliteit, ambachtelijkheid en gedrevenheid, blijven wij ons dagelijks ontwikkelen en groeien in onze competenties.

VAKMANSCHAP

Bij BOUWBEDRIJF DK draait alles om liefde voor het vak, ambachtelijkheid, vakkennis en persoonlijke betrokkenheid. Dit alles maakt ons tot een geschikte partner voor het realiseren van de meest uiteenlopende projecten.

Wij werken met één vaste contactpersoon. Hij voelt zich betrokken bij uw project en is op de hoogte van alle ins en outs. Voor vragen of problemen kunt u hem altijd direct benaderen. Wij hebben hart voor ons vak en zijn pas tevreden als u dat bent.

KWALITEIT

Al vanaf het begin staat BOUWBEDRIJF DK voor degelijke kwaliteit, die gerealiseerd wordt door:

• een goede voorbereiding
• zorgvuldig overleg met opdrachtgever, architect etc.
• betrouwbare leveranciers
• betrouwbare, vaste onderaannemers
• gedegen vakkennis

HET FUNDAMENT WAAR WIJ OP BOUWEN IS PERFECTIONISME

BOUWBEDRIJF DK IN HET KORT

BOUWBEDRIJF DK is in 2016 opgericht door Arjan Kolk en Nico Doornberg. Door middel van succesvolle projecten en positieve mond- tot- mond reclame zijn wij snel gegroeid. Hedendaags werken wij vanuit ons bedrijfspand te Beverwijk. Mede door onze kernwaardes: kwaliteit, ambachtelijkheid en gedrevenheid, blijven wij ons dagelijks ontwikkelen.

Bij BOUWBEDRIJF DK draait alles om liefde voor het vak, ambachtelijkheid, vakkennis en persoonlijke betrokkenheid. Dit alles maakt ons tot een geschikte partner voor het realiseren van de meest uiteenlopende projecten. Wij werken met één vaste contactpersoon; deze voelt zich betrokken bij uw project en is op de hoogte van alle ins en outs.

CONTACT MET ONZE SPECIALISTEN?

Back To Top