skip to Main Content
06 - 2281 5532 info@bouwbedrijfdk.nl

DE DIENSTVERLENING VAN BOUWBEDRIJF DK

Onderstaand kunt u een overzicht vinden van de verschillende soorten diensten die wij aanbieden. BOUWBEDRIJF DK biedt verschillende diensten aan voor zowel binnenwerk, als buitenwerk. Daarnaast bieden wij een aantal van onze diensten ook aan in geval van renovatie.

BINNENWERK

BOUWBEDRIJF DK biedt diverse soorten binnenwerk aan. Goed binnenwerk is niet alleen belangrijk voor een mooi resultaat. Goed binnenwerk gaat ook slijtage tegen en zorgt voor bescherming tegen het alledaags gebruik.

Badkamers

Badkamers, op maat gemaakt
Bij BOUWBEDRIJF DK onderscheiden wij ons op vele fronten. Netheid, professionaliteit en vakkundigheid zijn voor ons belangrijke kenmerken. Uiteraard geld dit ook wat onze badkamers betreft. Bij ons kunt u volop inspiratie vinden voor het uitkiezen van een nieuwe badkamer. Daarnaast krijgt u van ons persoonlijk advies op maat.

Keukens

Maatwerk keukens naar smaak
De keuken is een belangrijke plek in het huis. In de keuken maakt u de meest lekkere en uitgebreide maaltijden klaar voor uw gezin of vrienden. Wanneer u het leuk vind om te koken en u zich graag uitslooft in de keuken is het natuurlijk van groot belang om een keuken te hebben die aan alle gemakken voldoet. Bij BOUWBEDRIJF DK kunt u terecht voor alle soorten keukens die u kunt bedenken: groot, klein, modern, klassiek, kookeiland, geen kookeiland etc.

Interieur

Interieur bouwers van hoog niveau
BOUWBEDRIJF DK kunt u voorzien van een geheel op maat gemaakte meubels, trappen en kasten van diverse materialen.

BUITENWERK

Wij bieden verschillende soorten buitenwerk aan. De buitenkant van uw woning of bedrijfspand is uw visitekaartje voor anderen. Daarom dragen wij van BOUWBEDRIJF DK er altijd zorg voor dat ons buitenwerk er perfect uitziet.

Dakopbouw

Wanneer u extra ruimte en licht in uw huis wil creëren is het een optie om een dakkapel te laten plaatsen. Een dakkapel is een opbouw die op uw dak geplaatst wordt. Hierdoor ontstaat er extra ruimte en licht in uw huis. Er zijn twee soorten dakkapellen. Je hebt de prefab en de traditionele dakkapel. Het verschil is dat de traditionele dakkapel ter plekke op het dak gebouwd wordt terwijl de prefab dakkapel van tevoren wordt gemaakt en daarna op het dak wordt gezet. Wanneer u besluit een dakkapel te laten plaatsen hebt u de keuze uit verschillende soorten materiaal: Hout, Kunststof, Polyester en Zink.

Een bijkomend voordeel van het laten plaatsen van een dakkapel is dat de verkoopwaarde van uw huis stijgt. Doormiddel van een dakkapel kunt u een kamer volledig omtoveren. Een donker zoldertje kan op deze manier veranderen in een ruime en goed verlichte werkkamer.

Aanbouwen / Uitbouwen

Woning of bedrijfspand uitbreiden?
Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen overwegen een uit- of aanbouw aan uw woning te laten uitvoeren. Eén van de meest gehoorde redenen is een gebrek aan ruimte. Door een aan- of uitbouw aan uw woning kunt u een hoop extra ruimte creëren. Op deze manier kunt u extra ruimte verkrijgen zonder dat u hoeft te verhuizen. Bij BOUWBEDRIJF DK kunnen wij u deskundig advies geven over de mogelijkheden om een aan- of uitbouw aan uw huis te bouwen. Er zijn verschillende aan- en uitbouwopties en wij kunnen u informeren over de optie die het best bij uw situatie past.

Dakapel

Een dakkapel is een opbouw die op uw dak wordt geplaatst. Hierdoor krijgt u meer licht en ruimte in huis. U heeft de keuze uit een prefab of traditionele dakkapel. Een prefab dakkapel wordt ‘kant-en-klaar’ bij u op het dak geplaatst en een traditionele dakkapel wordt ter plekke gebouwd. Daarnaast kunt u kiezen voor een houten, kunststof of polyester dakkapel. U profiteert van een dakkapel door de:

  • Extra ruimte
  • Hogere verkoopwaarde van uw huis

HET FUNDAMENT WAAR WIJ OP BOUWEN IS PERFECTIONISME

CONTACT MET ONZE SPECIALISTEN?

Back To Top